Slavinnor


Kvinna


Man och kvinna


TPE-förhållande

Fick frågan om vart man hittar såna som mig av en kille på ett forum.
Så här i efterhand har jag funderat mycket på den frågan, ja vart finns vi egentligen?
Att hitta kvinnor som är undergivna i sängen verkar inte vara så svårt, det finns massor medsystrar till mig därute, men det verkar vara få som faktist vill leva i tpe-förhållande.
Män också för den delen, visst ställer det lite högre krav på tillit och förtroende än i ett "vanligt" förhållande men det har ju sina fördelar det också :-).
Idag är det fredag och därför blir det en riktigt läcker bild som kommer upp på bloggen, jag förälskade mig i den så fort jag såg den och hoppas ni gillar den lika mycket som jag :-)
Kram

Dagens bild


Övertid,övertid och mera övertid.....

Jag är så trött nu, jag bara jobbar, är hemma eller ute med hundarna.
Övrig tid sover jag, umgås med vänner, det får bli en annan månad.
Visst är det skönt att ha jobb, men det är så mycket antingen eller.
Antingen jobbar jag som en gnu eller så gör jag inget....
Men blir jag fastanställd hoppas jag att det jämnar ut sig så småningom :-).
Men ett tag framöver får ni försöka stå ut med att det bliir lite ryckigt med skrivandet.

Undersökning


Vackert, inte sant?


Kåt

Vilken dag, har varit kåt hela dagen och visst kan det funka om man är hemma eller är med sin partner men på jobbet finns det vissa svårigheter med det :-(.
Jag har extremt lätt för att komma om jag är lite motiverad, jättebra och jättekul och jag ska vara tacksam för det, men som sagt, det passar sig inte i alla lägen.
Idag har jag gått runt med en obestämd lust och kåthet, det började som ett pirr mellan benen, växte sig starkare och ju mer jag försökte låta bli att tänka på det, ju kåtare blev jag.
Å ena sidan var jag glad att jag inte har nån pojkvän, det betyder ju att jag bland annat faktist har trosor på mig och de döljer ju och skyddar lite.
Dessutom har jag inget orgasmförbud, vilket gjorde saken lite lättare, det var ju lätt fixat sen när man väl kom hem.
Visst var det trevligt när jag äntligen fick lite kvalitetstid med mig själv, men jag vill ha den extra kryddan en master ger.
Kåta kramar

Mys


Dominera mig


En riktigt bra söndag

Jag har haft en riktigt bra söndag, långpromenad och träning med tiken, fått undan all tvätt här hemma, pratat med en riktigt trevlig person via ett forum och ja helt enkelt hunnit med allt jag borde hunnit med.
Väldigt nöjd med mig själv.
Hoppas ni andra haft en lika bra dag som jag.
God natt och kram

Dominans


Brutalt härligt


Avsugen


Bestraffning dag 7

Dag 7 på min bestraffning talade J om att han skulle införa ett orgasmförbud.
Det lät absolut inte speciellt trevligt och jag visade tydligt mitt missnöje.
J brydde sig inte nämnvärt utan började förklara, i en veckas tid framåt var jag absolut förbjuden att få orgasm, fick jag det skulle det medföra straff och filten.
Jag skulle under den här veckan enbart ha kjol på mig, inga byxor eller jeans eller liknande, det spelade ingen roll om jag var hemma eller ute bland folk.
Givetvis fick jag inte röra mitt sköte om det inte var i duschen när jag tvättade eller rakade mig och då skulle J vara med.
Ungefär vid det här laget var jag så kåt att jag förmodligen skulle kunna komma bara genom att föra ihop benen och gnugga lite, vilket var precis den reaktion J hade förväntat sig.
Dagens rapp skulle gå till så att jag låg på rygg på vardagsrumsbordet med särade ben, J stod med ett långt spö med en bred flärp och smiskade mig runt benen, låren och mellan benen.
Visst sved det lite men det var oerhört frustrerande att bli smiskad på det sättet och inte få komma.
Jag bönade och bad J om att få komma men han fortsatte bara med mitt straff.
Han log åt mig när jag började få svårt att ligga stilla, jag höjde min fitta varje gång för att möta hans spö, för att han skulle komma åt, utan förvarning slog han de sista rappen mycket hårdare än de andra och sa åt mig att ligga still.
Förvånad och kåt gjorde jag precis som han sa, han lät mig ligga på bordet med särade ben och en nysmiskad fitta som var så våt att det fortfarande rann ur den.
Helt plötsligt hörde jag hur han började fota mig, jag låg still och blundade, lät honom göra precis som han ville.
När han slutat fota och allt blivit tyst igen kände jag plötsligt hans tunga mellan mina ben, hur han smekte och lekte med mig, lät mig vara på gränsen tills jag höll på att bli galen, jag bad att få komma, bönade om tillåtelse men vågade inte komma förrän han sagt till mig.
När han drog upp mig på knä, tryckte in sin kuk i min mun och började munknulla mig var jag så nära en orgasm som det bara går att vara utan att komma.
Men efter att J kommit , sa han bara åt mig att sätta på en film och sätta mig i soffan.
Resten av kvällen såg vi visserligen nån film men mina tankar var långt borta....

Härliga söndag

Snart börjar vardagen igen med jobb, räkningar och tidiga mornar.
Det ska faktist bli kul att komma tillbaka till jobbet igen, slippa vara sjuk och göra nåt vettigt på dagarna :-).
Dessutom blir det ju lite av en mjukstart med röd dag på torsdag.
Och att få komma igen med träningen igen, funderar på att börja en pilatesklass eller yoga, utöver gymmet.
Hmm ja vi får väl se :-).
Idag ska jag ta en långpromenad med tiken och bara ha det bra i solen.

Kram så länge

sensuellt


Stearinljus och sexnoveller

Det ser ut som ett gotiskt slott här hemma, tjocka vita stearinljus överallt i varierande höjd, helt nersläckt, mysig musik och faktist en kall öl.
Idag kan jag verkligen slappna av, hanen har överlevt ännu en nyårsnatt och jag kan unna mig en välförtjänt öl.Dessutom sitter jag och skriver en novell såklart ;-), den här gången skriver jag med en kille och vi turas om att skriva ett litet stycke var och sen får vi se vart det bär hän, hittills går det verkligen över förväntan ;-).
J är på jobbet, jag bor ju fortfarande här, även om jag flyttat till eget sovrum.
Vi hyrde ju ut min lägenhet på ett halvår så jag får helt enkelt bo kvar här ett tag till.
Det funkar ju, vi har ju bott som vänner förut och ja allt går ju med lite vilja.
Jag har återfått kontrollen över min ekonomi och vi har inga husregler längre, ja allt är som förut.
Fast jag är nog fortfarande den som städar och tvättar, även hans kläder, det går på rutin, jag vill göra det och dessutom har jag bättre arbetstider än han så därför blir det helt enkelt så.
På tal om tvätt så har jag faktist en maskin som är färdig nu och som väntar på att få hängas upp.

Kram

Ännu en vacker bild


Små tips och trix när man vill ge sig in i Bdsm:ens underbara värld

Vad passar bättre än att börja det nya året med lite tips och trix :-).
Jag har suttit och läst lite bloggar om andra undergivna och deras syn på hur det är, vissa känner man igen sig i väldigt mycket och kan inte annat än att skratta, vissa är väldigt ledsamma att läsa och man kan inte annat än lida med den som skriver.
Jag tror det är väldigt lätt hänt att det kan bli destruktivt och rent av skadligt om man inte tänker igenom saker och ting noga.
Till exempel:

Innan du ger dig in i ett bdsm-förhållande, oavsett om det är med en kk eller pojk/flickvän eller vad du nu har, sätt dig och fundera lite grann

Varför vill du testa, är du nyfiken eller tycker det verkar upphetsande eller är det en hemlig dröm sen långt tillbaka eller gör du det för någon annans skull, för att bli omtyckt eller för att du mår dåligt?

Vad är dina gränser, ja inget är hugget i sten, gränser flyttas fram och ibland kan dom flyttas tillbaka också, de gränser jag hade i början har faktist flyttats fram nästan allihop men i början är det bra att vara tydlig med dina gränser, låt dig inte övertalas till nåt du egentligen inte vill, känns det fel så är det fel, börjar din partner argumentera med t.ex men om du älskar mig så gör du det för min skull.... etc etc så var tydlig och säg nej.
Vänd på det och svara om du älskar mig så vill du inte att jag ska göra nåt jag inte är bekväm med.... :-).
Förmodligen kommer ni att testa och avancera men det är viktigt att man tar det i ett tempo som känns bra.

Stoppord, så viktigt, ha alltid stoppord, t.ex två stycken ett som du kan säga när du behöver en paus men ändå inte vill avsluta helt en klassiker är gult.
Sen ett där allt bryts omedelbart, på studs, det är inte vanligt att jag har använt det men man ska alltid ha ett, där är klassikern rött.
Sen lite överkurs om du är bunden eller nåt annat trevligt, har du t.ex en gag i munnen eller nåt annat som gör det svårt att prata, ha ett motsvarande tecken till exempel med händerna eller liknande, när du gör tecknet så vet din master/mistress att du vill nåt och tar bort det du har i munnen så att du kan säga rött eller gult.
Dessa ord är ju bara säkerhet, så de ska inte missbrukas, så var försiktig med hur och när du använder dem.
Givetvis ska din master/mistress vara såpass lyhörda att de inte tvingar in dig i en situation där du mår dåligt och att du därför behöver använda dem.

Var nykter, det är så mycket som kan gå fel och är ens sinnen och omdöme påverkade och avtrubbade så kan det få riktigt hemska konsekvenser.

Var kräsen, oavsett hur du träffar din kk eller partner så lär känna varandra innan ni hoppar i säng, det finns många därute som anser att du som undergiven bara ska ta emot från den dominanta.
Att du som undergiven inte har rätt att ställa krav.
Enligt mig är det bullshit, jag har höga krav, precis som med allt annat, dels för att skydda mig själv men dels för att varför ska man ha mindre krav på sin partner inom bdsm än i vanliga förhållande?
Så var medveten om ditt värde, det är en vacker gåva du ger som undergiven och den ska inte ges bort till kreti och pleti bara för att dom kallar sig dominanta.

Bestäm dig redan innan om du kan tänka dig skicka kort på dig själv till din partner, tro mig du kommer få höra att du ska göra det, känns det ok så gör det, är du det minsta tveksam så vänta några veckor eller så säger du helt enkelt att du inte gör sånt.

Sätt din trygghet i första rummet, lek aldrig med nån som du inte litar på eller inte känner.

Den här listan kan göras hur lång som helst men de flesta sakerna är ganska självklara.
Detta är en lista som har funkat för mig, självklart är det inte huggit i sten men som sagt alla får hitta sina egna vägar, jag hoppas att den kan vara till hjälp för någon :-).

Kram




RSS 2.0